Når drømmer blir til virkelighet 

Dugnadsgiganten er ditt førstevalg når dere skal ha dugnad. Uansett om dere er en russegruppe, skoleklasse eller et idrettslag skal dere være trygge på å finne en den beste dugnadsløsningen hos oss. Siden 2016 har vi hjulpet flere tusen grupper med å finansiere ulike prosjekter. Vi tilbyr premium rådgving og skreddersydde løsninger, da alle har forskjellige behov og ingen dugnad er lik. 

På den måten er vi sikrer vi at våre kunder får mest ut av dugnadene sine. 

 


Vår historie  

Dugnadsgiganten ble startet tilbake i 2016 og har siden den gang hjulpet Russ, idrettslag og skoleklasser å tjene penger til sosiale formål. Drivkraften bak oppstarten var å bidra til enklere og mer effektiv dugnad. Løsningen på dette var å fokusere på miljøvennligprodukter, som ga enda et ekstra salgsargument for våre kunder. Slik kunne de selge og tjene enda mer enn hva de vanlighvis ville gjort

Siden oppstarten har man senere lansert "plastaksjonen" som en av flere arbeidsdugnader. Dette er en ekstra mulighet for dugnadsgrupper å tjene mer penger og samtidig vise lokalsamfunnet at man ønsker å bidra til et bedre og mere bærekraftig miljø. 

Hva er dugnad

Dugnad er et særnorsk ord som brukes i forbindelse med at man i felleskap går sammen om gjennomføringen av et prosjekt, oppgave etc. Felles for dugnad er at det typisk er flere personer som går sammen. Gjerne 5-20 stykker. Målet for dugnaden kan være å samle inn penger, rengjøring i borettslaget eller bygge en utstyrsbod til den lokale idrettsklubben. 

Uansett mål, handler dugnad om inkludering, samarbeid og måloppnåelse. Dugnad skjer gjerne sporadisk eller et fåtall ganger i året. Det er altså ingen ukentlig aktivitet. Dugnad er vanlig i hele Norge, og er frivillig hvor deltagerne forenes om en felles interesse/målsettning. Ordet dugnad ble kåret til norges nasjonalord tilbake i 2004. Dugnad eksisterer i flere deler av verden men går ikke under navnet dugnad. For eksempel kalles slikt arbeid for "sjramadhan" i India. 

 

Møt våre ansatte 

Når du booker et møte eller kontakter oss på en annen måte treffer du våre fantastiske medarbeidere. Disse hjelper deg med det du måtte lure på om dugnad. Enten du har bestilt eller vurderer å bestille. For oss er det viktig at du skal føle deg ivaretatt og forstått i kommunikasjonen med våre ansatte. 

Felles for våre ansatte er at de er ekstremt opptatt av god kundeservice. De har med andre ord et brennende ønske om at du som kunde skal lykkes. For oss er dugnad en lidenskap. Vi gleder oss til å hjelpe deg med dugnad!