Miljø - Samfunnsansvar - Bærekraft

Miljø – Samfunnsansvar – Bærekraft

 

Vi i Dugnadsgiganten har et brennende ønske om at man sammen skal kunne bidra til å bevare en sunn og frisk jordklode til generasjonene som kommer. Derfor har vi tatt vår del av ansvaret, og er i dag størst i Norge på miljøvennlig dugnad. Dette gjelder både salgsdugnad og arbeidsdugnad.

 

I våre salgsdugnader har vi valgt å satse på resirkulerbare, bio og organiske produkter. Vi jobber hardt vær dag for å gjøre produksjon i ledd mere bærekraftig, også av det man ikke ser. Dette kan være hva man bruker å pakke inn produktene ved en forsendelse, forhold på fabrikken og emballasjen rundt selve produktet. Vi er opptatt av å være innovative og fremtidsrettet får å styrke vår posisjon som markedsleder på miljøvennlig dugnad. Ved kjøp av ulike produkter hos oss, går også en del av overskuddet til et barne/og ungdomstilbud Rafiki som ligger i Tanzania i Afrika.

 

Våre arbeidsdugnader innebærer som regel å plukke søppel i området der man bor og bidrar til et mer plast/ og avfallsfritt miljø også i nabolaget. Det å kutte plast, fjerne avfall slik at det ikke ødelegger dyr, plante liv eller for den sags skyld ender opp i havet er et utrolig viktig og givende arbeid vi deler sammen med våre kunder og samarbeidspartnere. Arbeidsdugnadene arrangeres i regi av Ung Bemanning og gjennomføres året rundt. Disse arbeidsdugnadene er godt betalt og tilpasset for optimal nytte og inntjening.

 

Vi gir oss aldri hverken på miljø, innovasjon eller bærekraft!